Hukuk

Güncel haberler için lütfen Hukuk Fakültesi Web Sayfasını ziyaret ediniz.

Üniversitelerarası III. Genç Ceza Hukukçuları Kongresi: Ceza Hukuku Özel Hükümler

ELSA (The European Law Students' Association-Avrupa Genç Hukukçular Derneği) TANITIM TOPLANTISINA DAVETLİSİNİZ!

Genetics and Bioengineering Department and Law School Joint Seminar

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE HUKUK KONFERANSI: “İnsan Onuru ve İnsan Hakları İlişkisi”

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ KONUK ÖĞRETİM ÜYESİ ORD. PROF. DR. GABOR HAMZA’DAN İSTANBUL BAROSU'NDA KONFERANS

GENERAL PROBLEMS OF TRANSNATIONAL LAW AND ITS IMPLICATIONS FOR THE COMPANIES IN INTERNATIONAL TRADE

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Aykut Pekel, Luzern Üniversitesi Dergisi UNILU AKTUELL'de yazdı

Scholarships and conferences newsletter, Aug 23, 2010 issue

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri American University Washington College'da Yaz Okuluna devam ederken T.C. Büyükelçiliği'nde Büyükelçilik Hukuk Müşaviri Sayın Gül Sarıbaş, LL.M.(McGill) tarafından kabul edildi.

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi sadece burslularda değil burssuz öğrencilerde de puanları arttırdı.

Hukuk Fakültesi mezunlarından Nazlı Cansın Karga Jean Monnet bursunu kazandı ve Londra Üniversitesi Queen Mary Hukuk Fakültesi Yüksek Lisans programına kabul edildi.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ WASHINGTON'DA YAZ OKULU'NDA

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi, UNCTAD (Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı Teşkilatı) Araştırma Ortaklığı Platformu (Research Partnership Platform)’una Kabul edildi.

En çok burs veren Hukuk Fakültesi Yeditepe Hukuk... (31 Temmuz 2010 Cumartesi - Hürriyet)

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıf Öğrencisi Rabia Bilici Kore’de Youngsan Üniversitesi’nde bir dönem ders görecek

Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günlerinden Görüntüler

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri için Washington College of Law'da Düzenlenen Yaz Okulu Programı için tıklayınız.

Prof. Dr. Haluk KABAALİOĞLU, CNN Türk Başarıya Doğru Programında
izlemek için tıklayınız >

CNNTürk BAŞARIYA DOĞRU PROGRAMI'nda Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk KABAALİOĞLU, hukuk eğitimi hakkında açıklamalarda bulunuyor. İzlemek için tıklayınız.

Basından: "İKV Başkanı ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halûk Kabaalioğlu Avusturya'da Avrupa Bilim ve Sanat Akademisi Üyeliğine Seçildi"

Basından: "İKV Başkanı ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halûk Kabaalioğlu Avrupa Hukuk Fakülteleri Birliği Yönetim Kurulu'nda"

BARCELONA ÜNİVERSİTESİNDE AB YAZ SEMİNERLERİ

AB programları, iş fırsatları

Almanya’da Türklerin Haklarını Savunan ve Vizenin Hukuka Aykırı Olduğunu Soysal Kararı ile Ortaya Çıkaran Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konuk Öğretim Üyesi Alman Hukukçu Dr. Iur. Rolf Gutmann’a Fahri Doktora ve Fahri Profesörlük Unvanı Verildi.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Haluk Kabaalioğlu, Madrid'de Elcano Uluslararası İlişkiler Enstitüsü ile İKV nin birlikte düzenlediği Türkiye-AB İlişkileri konulu seminerde konuştu.

Prof.Dr. Haluk Kabaalioğlu'nun Brüksel Temasları

Brüksel TÖSED Toplantısı

Hukuk Fakültesi Dekanı ELFA Başkan yardımcısı oldu.

• Yeditepe Hakkında
  • Kampüs Hayatı