Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı

Erişim Linki için tıklayınız

Erişim Bitiş Tarihi: 06 Mart 2019

Veri Tabanı Bilgileri:

American Psychological Association (APA) tarafından yayımlanan akademik kitapların en güncel ve en zengin tam metin koleksiyonunu sunan PsycBOOKS®, öğrenciler, araştırmacılar ve eğitmenler için psikoloji ve ilgili alanlarda yüksek kaliteli kitaplar sağlayan birincil kaynaktır. APA kitapları, psikoloji ve davranış bilimleri alanındaki en seçkin araştırmacılar ve uzmanlar tarafından yazılmıştır. PsycBOOKS veri tabanının; bulunması zor, basımı durdurulmuş kitapları ve 2.800'den fazla klasik kaynağı içermesi, bu kaynağı psikoloji ve davranış bilimleri için vazgeçilmez bir araştırma aracı haline getirmektedir.

İçeriğinde;

• 65.000’den fazla kitap bölümü
  • 4.000’den fazla hakemli kitap
  • 1620’ye dayanan arşiv kapsamı ve güncel başlıklar
  • Basılmış en yeni APA kitapları
  • APA Handbooks in Psychology referans kitapları serisinin tümü
  • APA/Oxford University Press tarafından özel olarak yayımlanan Encyclopedia of Psychology
  • Aylık güncellemeler

Başlık Listesi için Tıklayınız
Detaylı Bilgi için Tıklayınız

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Not: Deneme Erişimine açılan veri tabanlarına, yalnızca üniversite içerisinden ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinden erişim sağlanmaktadır.

Bilgi Merkezi
Nurhan Kabakulak 0216 578 00 00 / 2791