Dikey Geçiş Sınavı Sonucuna Göre Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt Tarihleri Belli Oldu!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Öncelikle başarınızdan dolayı sizleri tebrik ederiz. Dikey Geçiş Sınavı ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıtları 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında, Rektörlük Öğrenci İşleri Müdürlüğünde (Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi 34755 Ataşehir / İstanbul) gerçekleştirilecektir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(Eksik Belge ile Kayıt yapılamaz)

• Mezun olduğunuz okuldan aldığınız ÖNLİSANS Diplomanın ASLI ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin ASLI (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
  • Lise Diploması Fotokopisi
  • Dikey Geçiş Sınavı Yerleştirme Belgesi (adayın yerleştiğine dair DGS internet çıktısı)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • İkametgâh belgesi: İkametgâh belgesinin alt veya üst kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon/telefonları, varsa cep telefonlarını lütfen yazınız. İkametgâh belgesi e-devletten alınabilir.
  • Askerlik durumunu gösterir belge (1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi) Askerlik durumunu gösterir belge e-devletten alınabilir.
  • 6 adet vesikalık fotoğraf  (Fotoğrafların tümünün arka yüzüne öğrencinin adı ve soyadını açık olarak tükenmez kalemle yazınız. Polaroid ve fotokopi resim kabul edilmeyecektir.)
  • Engelli öğrencilerin engel durumlarını ve oranlarını gösterir belge.
  • Ücretler ile ilgili bilgiye Ücretler adresinden ulaşabilirsiniz.

NOT: Kayıt esnasında teslim edilen evrak geri verilmeyeceğinden önceden kendinize fotokopisini almayı unutmayınız.