Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Kadro Alım Sonuçları

12.09.2017 tarihinde açıklanan Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi kadro alım sonuçları açıklanmıştır.

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ,

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA

SINAV TUTANAĞI

Konu: 08.09.2017 tarihli Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Araştırma Görevlisi Yazılı Sınavı

Yeditepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümüne açılan 1 adet Araştırma Görevlisi kadrosu için başvuran ve Ön Değerlendirme sonucu sınava katılmaya hak kazanan adaylar için 08.09.2017 tarihinde yazılı Bilim Sınavı yapılmıştır. Yazılı Sınav sonuçlarını gösteren Tablo aşağıda verilmektedir.

Bilgi ve gereği için sunarız.

Saygılarımızla.

Sınav Jürisi                                                                                        İmza

Yrd. Doç. Dr. Onur Cem NAMLI

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Safa BODUR (Raportör)