Sürekli Eğitim Merkezi Sanat Eğitimi Kayıtları Başladı !

Batı Müziği Temel Eğitimi :

Yeditepe Üniversitesi ve Ercan Saatçi Akademi iş birliğiyle gerçekleşen programımız katılımcılara batı müziği temel eğitimi konularında bilgi ve beceri kazandırmayı, müzikal yaratıcılıklarını sanatsal bir biçimde ifade etmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

14 Mart – 30 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çarşamba ve ya Cumartesi günleri 14:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi : 12 Hafta / 12 Saat

Eğitim Bedeli : 2.500 TL (KDV Dahil)

Detaylı  Bilgi ve Ön Kayıt İçin Tıklayınız

Türk Müziği Temel Eğitimi :

Yeditepe Üniversitesi ve Ercan Saatçi Akademi iş birliğiyle gerçekleşen programımız katılımcılara Türk müziği temel eğitimi konularında bilgi ve beceri kazandırmayı, müzikal yaratıcılıklarını sanatsal bir biçimde ifade etmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Eğitim Süresi : 12 Hafta / 12 Saat

Eğitim Bedeli :  2.500 TL (KDV Dahil)

Detaylı  Bilgi ve Ön Kayıt İçin Tıklayınız

Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi :

Yeditepe Üniversitesi ve Ercan Saatçi Akademi iş birliğiyle gerçekleşen programımızın amacı temel oyunculuk prensiplerinin yanı sıra, teknik ve teorik bilgiler vererek, katılımcıların kamera önünde rahat ve doğal olmalarına yardımcı olmak, gerçekçi performanslar çıkarmalarını sağlamaktır.

17 Mart – 2 Haziran 2018 tarihleri arasında Cumartesi günleri 14:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi : 6 Gün / 12 Saat

Eğitim Bedeli : 2.500 TL (KDV Dahil)

Detaylı Bilgi ve Ön Kayıt İçin Tıklayınız

Doğaçlama Atölyesi :

Bu atölyede doğaçlama temrinleri üzerinden katılımcıların oyun güdülerini (yeniden) keşfetmeleri, yaratıcılık, farkındalık, sözel-fiziksel ifade yetilerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır. “Oyun oynamak” isteyen ve oyun aracılığıyla hayata farklı bir perspektiften bakmayı arzulayan herkesi bekliyoruz!

4 Nisan – 25 Nisan 2018 tarihleri arasında Çarşamba günleri 19:00 – 21:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Eğitim Süresi : 4 Hafta / 8 Saat

Eğitim Bedeli : 500 TL (KDV Dahil)

Detaylı bilgi ve ön kayıt için tıklayınız.

Program hakkındaki tüm sorularınız için,

Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Deniz İslamoğlu deniz.islamoglu@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 12),

Eğitim Operasyon Uzmanı Seda Çalhan seda.calhan@yeditepe.edu.tr (0216 578 07 09) ve

Eğitim Operasyon Uzmanı Gizem Ayrancı gizem.ayranci@yeditepe.edu.tr (0216 578 16 51) ile iletişime geçebilirsiniz.

Bizi Takip Edin !