E.g., 11/24/2017
Ara 07

Yeditepelilerin geleceğe yön verecek, birbirinden yaratıcı fikirleri Yeditepe Üniversitesi’nde sahneye çıkıyor. Bu ilham verici fikirlerin sergileneceği 7 Tepe Yeni Fikir Yarışması’nı salondan canlı takip etmek istiyorsanız, sizi de 7 Aralık Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Rektörlük Binası, İnan Kıraç Konferans Salonu’na bekliyoruz.

Kas 23

Yeditepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlamış olduğu, 23 ve 24  Kasım 2017 tarihlerinde 2 oturum olarak  gerçekleşecek etkinlikte, Eğitim Fakültemizde bulunan tüm bölümler; Eğitim - Öğretim, Rehberlik ve Danışmanlıkta yenilikçi uygulamalara yönelik sunum , drama , ders gibi uygulamaları dinleyicilerine aktaracaklar .

Kas 22

Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak  için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

www.yeditepe.edu.tr

Kas 20

Şimdi Kahvaltı vakti! Duyanlar Duymayanlara Haber Versin..

Not:Katılım Ücretsizdir