Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi Sürekli Eğitim Programı Üçüncü Konferansı Başarıyla Gerçekleştirildi

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesinin, Prof. Dr. Senih Çalıkkocaoğlu anısına düzenlediği  Sürekli Eğitim Programının üçüncü semineri Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semanur Dölekoğlu ile Psikiyatr Prof. Dr. Özkan Pektaş’ın  katılımıyla gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Semanur Dölekoğlu “Madde Bağımlılığında Ağız Mukozası Değişiklikleri” konu başlığıyla madde bağımlılığında ortaya çıkan ağız mukozası, diş ve çenelerdeki değişikliklere dikkat çekerken , Psikiyatr Prof. Dr. Özkan Pektaş ise “Ülkemizde Yeni Görülen Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddeler ile Tedavileri” başlığıyla maddenin türüne göre değişen tedavi yöntemleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Haberin devamı , Diş Hekimliği Fakültesi web sitesinde..