Üniversitemizde Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Yeditepe Üniversitesi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, üniversitenin Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim Cumartesi günü Ataşehir’deki Silence İstanbul Hotel’de sekizincisi düzenlenen “Geleneksel Cumhuriyet Balosu” ile başladı. Yeditepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yusuf Akgün ve Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tülay Alim Baran’ın yanı sıra fakülte dekanlarının da katıldığı baloya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

29 Ekim’de ise Bağdat Caddesi'nde düzenlenen fener alayında Yeditepe Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü üyesi öğrencileri başta olmak üzere; üniversitenin akademik , idari çalışanlarıda yerini aldı. Yürüyüşe ayrıca Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tülay Alim Baran ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Servet Bayram katıldı.