Adaylara Duyuru

Sayın Aileler ve Sevgili Üniversite Adayları,

Üniversitemiz, mesleki rehberlik alanının uzmanı eski ÖSYM Başkan Yardımcısı ve Üniversitemizin Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Sibel Uzer koordinatörlüğünde Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü işbirliğiyle adayların yükseköğretim programları tercihlerini

• İlgi ve yetenekleri doğrultusunda
  • Meslek alanlarını tanıyarak
  • Yükseköğretim programları hakkında bilgi edinerek
  • Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) içindeki üniversitelerin olanaklarını bilerek
  • YKS sisteminin ayrıntılarını öğrenerek

yapabilmeleri için

• Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanının uzmanları ile birlikte
  • Özgün bilgisayar programları kullanılarak
  • Teke tek ve yüz yüze görüşmeler yoluyla
  • Güvenilir bir ortamda

23 Temmuz 29 Temmuz tarihleri arasında Üniversitemizin Ankara İrtibat Bürosunda yardımcı olacaktır.

Üniversitemizin deneyimli kadrosunun gönüllü bir hizmeti olarak sunulan bu çalışmayla, adaylarımızın kendilerini ve önlerindeki seçenekleri daha iyi tanıyacağını, güncel ve doğru bilgilere kolayca ulaşarak YKS içinde kendilerine en uygun yeri bulma olanağını elde edeceklerini umuyoruz.

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü

Ayrıntılı Bilgi İçin