2018-2019 Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2018-2019 Güz Dönemi yatay geçiş başvuru sonuçlarına; esorgulama.yeditepe.edu.tr alanına T.C. Kimlik Numaranız ile giriş yaparak erişebilirsiniz.Yabancı Uyruklu öğrenciler başvuru sonuçlarını ilgili Fakültelerden öğreneceklerdir.

Yatay Geçiş ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 13 Eylül 2018 Perşembe günü itibari ile Merkez Öğrenci İşleri Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir.

Kurumiçi yatay geçiş yapan öğrencilerin yeni bölümlerine kayıt işlemleri Müdürlüğümüzce otomatik olarak 17 Eylül 2018 Pazartesi tarihinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz yeni bölümlerine ait öğrenci numaralarına OBS sisteminden erişebileceklerdir.

Yatay Geçiş Kayıt Kabul Evrakları

• Yurtdışından gelecek öğrencilerin (KKTC dahil) Lise Diploması aslı
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • İkametgâh belgesi: İkametgâh belgesinin alt veya üst kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon numaralarını lütfen yazınız (İkametgâh belgesi e-devletten alınabilir)