Basında Biz - Gürbüz Doğan Ekşioğlu, “Aşk Dediğin…” Kitabını Okurları İçin İmzaladı

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun, illüstrasyonlarından oluşan ve Yeditepe Üniversitesi Yayınevi’nden çıkan ikinci kitabı ‘Aşk Dediğin…’in söyleşi ve imza günü, üniversitede gerçekleştirildi. Üniversite akademisyenleri, öğrencileri ve çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ekşioğlu, çocuk yaşlardan itibaren resme-çizime olan tutkusunu ve illüstrasyonlarının öyküsünü anlattı.

İlham Bir Yolculuktur

Okurlarının sorularını da yanıtlayan Ekşioğlu, bir soru üzerine çizim yolculuğunu şu sözlerle dile getirdi:
“İlham bir yolculuktur… Yaşamış olduğunuz bir olay sizin ruhunuzda, zihninizde başka şekillenir. O düşünceyle bir süre flört edersiniz, mücadele edersiniz ve sonrasında ürün ortaya çıkar. O resim bittikten sonra artık zihninizde yoktur, yeni bir işe başlarsınız.”

Söyleşinin ardından Gürbüz Doğan Ekşioğlu, kitabını okurları için imzaladı.

Basın Yansımaları: hurriyet.com.tr | dha.com.tr | millyet.com.tr | mynet.com