Tercih Dönemi COVID-19 Rehberi / Semineri

Tüm dünya ile birlikte verdiğimiz COVID 19 mücadelemiz süresince, Mart ayından bu yana online derslerle akademik faaliyetlerimizi eksiksiz sürdürmenin yanı sıra özverili sağlık kadromuzun yoğun emekleriyle Üniversite Hastanelerimizde salgın mücadelesine aktif destek vermeye devam ediyoruz.

27 Temmuz'da başlayacak olan Yeditepe Üniversitesi Tanıtım Günleri kapsamında hem kampüsümüzde hem de online platformlarda aday öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Tüm mensuplarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin sağlığının korunması en temel önceliğimizdir. Bu nedenle gerek Tanıtım Günleri kapsamında gerekse 2020-2021 Akademik Yılında uygulayacağımız kuralları, Üniversite Hastanemizde pandemi sürecinde aktif görev alan uzman sağlık kadrolarımızdan oluşan Bilim ve Danışma Kurulu Üyelerimizin değerli katkılarıyla hazırladık.

Tercih Dönemi COVID-19 Rehberi için tıklayınız.

Tanıtım Günlerinde hem kendimizi hem de misafirlerimizi korumak için bilmemiz ve dikkat etmemiz gereken hususlarla ilgili Bilim ve Danışma Kurulu Üyelerimizden Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya’nın vereceği online seminere katılımınızı dilerim.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da aday öğrenci ve velilerimizi en iyi şekilde ağırlayacağımıza, bu zorlu dönemde en doğru kararları almaları yönünde destekleyeceğimize inanıyorum.

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl

Join Zoom Meeting