Yeditepe Üniversitesi’nde Tanıtım Günleri Başlıyor

Üniversite Tercihinizi Yaparken Aklınızda Soru Kalmasın

Yeditepe Üniversitesi, 1-17 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceği “Tanıtım Günleri”nde, hayatlarının en önemli tercihlerinden birini yapacak olan üniversite adaylarının ve ailelerinin sorularını yanıtlayacak

Yeditepe Üniversitesi, aday öğrencilerin üniversite tercihlerini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, meslek alanlarını tanıyarak yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenliyor.

Tanıtım Günleri, bu yıl, 1-17 Ağustos tarihleri arasında, hafta sonu dâhil 09.00 - 17.30 saatleri arasında üniversitenin 26 Ağustos Yerleşimi Sosyal Tesisler Binası’nın birinci katında gerçekleştirilecek.

Bu süre içinde Yeditepe Üniversitesi kampüsünü ziyaret edecek adaylar, üniversitenin akademisyenleri ve öğrencileri ile tanışarak akademik eğitim, burslar, kampüs olanakları, laboratuvar altyapısı, Erasmus – Exchange anlaşmaları, öğrenci kulüpleri gibi pek çok önemli konuyu yerinde inceleme şansına sahip olacak.

Üniversite adayları, Yeditepe Üniversitesi tarafından geliştirilen “Geleceği Planla tercih robotunu kullanarak vakıf ve devlet üniversitelerinin son 3 yılını kapsayan kontenjan, başarı sırası, puan, akademisyen sayısı, ders programları ve ücretlerini” inceleyerek kendi tercih listelerini oluşturabilecekler. Ayrıntılı bilgiye “gelecegiplanla.com” adresinden ulaşılabilir.

Şehir İçinden Kampüse Servis

Yeditepe Üniversitesi’nin şehir içinden gelecek misafirleri için servis hizmeti de bulunuyor. Tanıtım Günleri süresince, Beşiktaş Eski İskele önü, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önü, Bostancı İskelesi önünden Yeditepe Üniversitesi Kampüsü’ne, kampüsten ise Bostancı ve Kadıköy’e servisler hareket edecek.

01 -17 Ağustos 2018 Tanıtım Günleri Servis Saat ve Durakları

Yeditepe Üniversitesi Ankara’da da Yanınızda

Yeditepe Üniversitesi, Ankara İrtibat Bürosu’nda da 7-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adaylarının yanında olacak. Ankara İrtibat Bürosu; mesleki rehberlik alanının uzmanı, eski ÖSYM Başkan Yardımcısı ve Yeditepe Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe Sibel Uzer koordinatörlüğünde, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü işbirliğiyle ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanının uzmanlarıyla; gerek yüz yüze, gerekse “0 312 446 14 03” numaralı telefonla ve “sevil.gunal@yeditepe.edu.tr” mail adresiyle üniversite adaylarının yanında olacak.

Yeditepe Üniversitesi Ankara İrtibat Bürosu ulaşım bilgileriyle ilgili detaylı bilgi  almak için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

**Kendi İmkanlarıyla Ulaşım sağlayacaklar adaylarımız İletişim sayfasını ziyaret ederek ulaşım güzergahlarıyla ilgili bilgi  alabilirler.

**Tanıtım Günlerinde İstanbul Dışından katılacak adaylara ve ailelere kampüs içinde yer alan yurtlarımızda konaklama olanağı sağlanacaktır.

TANITIM  MASALARI

Tel: 0216 578 11 11 / 1112
        0216 578 16 56 / 57 / 58 / 59

Santral:  0216 578 00 00

WhatsApp : 0 535 464 74 03

Aday Öğrenci Bilgilendirme Formu

Basın Yansımaları :  www.milliyet.com.tr

Lisans Aday Öğrenci Sayfası

Sosyal Medyada da Bizi Takip Edin!