Kültür Sanat - Konser - Hava Kararınca Kampüs - Gülinler

Salı, 25 Ekim, 2022 - 19:00
Nerede:

Konser Alanı

25 Ekim Salı Günü Saat 19.00'da çimlerde buluşalım.

Biraz rüzgar, biraz çam havası biraz da mum ışığı eşliğinde sakin bir müzikle salınacağız.

Tüm Yeditepe Ailesini Kültür Sanat Hava Kararınca Kampüs konserine bekliyoruz!

Sandalyenizi getirmeyi unutmayın.

Gülinler

Hayatımıza Büyük Ev Ablukada’yla giren, müzik ve sahne sanatlarını kesiştiren HerAnHerŞeyOlabilir projesiyle dikkatleri çeken ve ardından solo performanslarıyla gönlümüzü bir kez daha fetheden Gülinler, “Teker Teker”, “Hayatım Yıkılmış Sarayım” gibi çalışmalarıyla birçok farklı esintileri, şarkılarının içine ustaca yediriyor. Bu akustik konseri kaçırmayın.

Kayıt formu için tıklayınız.

Konser Kuralları

Etkinlik sadece Yeditepe Üniversitesi öğrenci ve çalışanlarının katılımına açık ve ücretsizdir. Katılım için kayıt yaptırmak gereklidir. Dışarıdan davetli kabul edilmemektedir. Mezunlara açık bir konser değildir. Kampüs dışındaki öğrenci otoparkı konser günü kapalıdır. Güvenlik, temizlik ve teknik sebeplerden ötürü, kapasite belirlemek için form doldurulmaktadır. Konser süresi 60 dakikadır. Konser ayakta konserdir, kendi sandalyenizi getirebilirsiniz. Konser bitiminde Arboretum ve Kozyatağı Metro Durağına ring olacaktır.