Bireysel Gelişim ve Destek Müdürlüğü

Yeditepe Üniversitesi Bireysel Gelişim ve Destek Müdürlüğü, 2001 yılından bu yana öğrencilere üniversitedeki öğrenimleri süresince, akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olacak rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini sunar.

Yeditepeli öğrenciler sınav stresi, ailevi sorunlar, arkadaşlık sorunları, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar, verimli ders çalışma yolları ve üniversite yaşamına uyum gibi birçok konuyla ilgili Bireysel Gelişim ve Destek Müdürlüğü'ne birimine başvurabilirler.

Misyonumuz; Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin çevreleri ile iletişimlerini güçlendirme, üniversite yaşamına adapte olmalarına yardımcı olma, içsel süreçlerini yönetme, sorunlarla baş etme ve yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunmaktır.

Vizyonumuz; Bireysel ve sosyal sorumluluk bilincine sahip, akademik anlamda yeterli, pozitif bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.

Psikologlarımız randevu esasına göre çalışmaktadırlar. Öğrencilerimiz, bireysel danışmanlık hizmetine başvurmak için hafta içi her gün mesai saatleri arasında aşağıda belirtilen numaralardan randevu alabilirler.

Gereken durumlarda bu saatlerin dışında da yüz yüze, telefon ya da internet üzerinden destek sağlanır. Acil durumu olan öğrencilerimize öncelik verilir.

KADROMUZ

Müdür