Yeditepe Runatolia’da İyilik Peşinde Koştu

Yeditepe Üniversitesi, ''Yeditepe Umut Koşucuları''olarak Runatolia 2018 Antalya Maratonu bünyesinde düzenlenen hayırseverlik koşusuna katıldı.

Üniversitemiz, Dilek Gönüllüleri, Spor ve Psikoloji kulüplerinin ortak başlattığı projeye, kulüp üyeleri, öğrenciler ve 4’ü çalışan olmak üzere toplam 46 kişiyle, bu yıl ikinci kez katıldı. Üç günlük etkinliğin son gününde, maraton 42K, yarı maraton 21K ve 10K olarak düzenlenen hayırseverlik koşusunda Yeditepe Üniversitesi Umut Koşucuları, 10K koştu.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen hayırseverlik koşusunda destekçiler, 24 sivil toplum kuruluşu için toplam 1 milyon 450 bin TL yardım topladı.

KAÇUV adına yarışa katılan Yeditepe Üniversitesi Umut  Koşucularının topladığı bağışlar, kanser tedavisi gören çocuklar için yapılan II. Aile Evi için kaynak oluşturacak. II. Aile Evi, tedavi için tüm yaşam düzenlerini geride bırakarak İstanbul’a gelen ancak maddi durumu iyi olmayan çocuklar ve ailelerine tedavileri süresince konaklama hizmeti sağlayacak.

Koşu bitmiş olsa da kampanya hesapları 2 hafta daha açık olacak.

Runatolia 2018 Sonuçlarını  Görmek İçin Tıklayınız

Sosyal Medyada da Bizi Takip Edin!