Yeditepe Üniversitesi & Başarıya Doğru Programı 2018 - 2019 Tercih Günleri

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl üniversite adaylarının merak ettiklerini cevaplıyor.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Aydın üniversite adaylarının merak ettiklerini cevaplıyor.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoretapi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada üniversite adaylarının merak ettiklerini cevaplıyor.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Serkan Topaloğlu üniversite adaylarının merak ettiklerini cevaplıyor.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programının konukları Yeditepe Üniversitesi GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Özilgen ve Grafik Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Gürbüz Doğan Ekşioğlu, yürüttükleri akademik çalışmalar ve Güzel Sanatlar Fakültesi eğitim imkanlarını anlattılar.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Volkan Günay, geleceğin mesleklerinden olarak görülen bu bölüm hakkında adaylara bilgi verdi.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Arıkboğa, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerini ve bu bölümler arasındaki farklılıkları adaylar için anlattı.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programının konuğu Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yeşim Ekinci, gıda mühendisliğini tercih etmek isteyen adaylara tavsiyelerde bulundu.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Karaaslan konuk oldu. Karaaslan Uluslararası Akreditasyonlar ve Eğitim olanakları hakkında bilgi verdi.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programının konuğu Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi E-Ticaret ve Teknoloji Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fazlı Yıldırım ve E-Ticaret Bölümü yüksek lisans öğrencisi Ezgi Nur Aydın adaylara e-ticaret bölümü ve çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programının konuğu Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, hangi adayların mimarlık eğitimi almaları gerektiğinden bahsetti.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Halit Yerebakan, adaylara Tıp Fakültesi eğitimi ve yapılan uygulamaları anlattı.

Sait Gürsoy'un sunduğu Başarıya Doğru programına Yeditepe Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel Ulusoy konuk oldu. Ulusoy aday öğrencilere Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu eğitimi, iş olanakları ve burs imkanları hakkında bilgiler verdi.