2021 Preplus Academy Güz Dönemi Programı

Kodlama, Kişisel Gelişim, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri için Matematik dersleri ile lisans dönemine hazırlık başlıyor...

2021-22 Akademik Yılı Güz Döneminde, 12 Ekim-23 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek prePlus Academy programı kapsamında sunulan:

• Kodlama dersi ile öğrencilerin çağın teknolojisini anlayarak bu teknolojiyi kullanabilmeleri hedeflenmektedir. Bu derse kayıt olan öğrencilerin kendi bilgisayar ve tabletlerini temin etmeleri gerekmektedir.
  • Sosyal Bilimler için Matematik ile eşit ağırlık ve sözel puanlarıyla  lisans programlarımıza kabul edilen öğrencilerin temel düzeyde matematik bilgilerini derinleştirmeleri,

Fen Bilimleri için Matematik ile sayısal puanla lisans programlarımıza kabul edilen öğrencilerin temel düzeyde matematik bilgilerini derinleştirmeleri hedeflenmektedir.

• Kişisel gelişim seminerleri ile öğrencilerin sahip olduğu niteliklerle bilgi, beceri ve davranışlarını geliştirmesi, sosyal hayatlarında kendilerini bir adım ileriye taşımaları hedeflenmektedir.

Dersler ve seminer online olup, katılım kontenjanla sınırlıdır.

Matematik ve kodlama derslerine katılım linki dersin akademisyenleri tarafından paylaşılacak, kişisel gelişim seminerlerinin katılım linki de program üzerinden duyurulacaktır.

Kodlama dersinin eğitmenleri belirlendikten sonra ayrıca duyurusu yapılıp kayıtları alınacaktır. Matematik ve kişisel gelişim seminerlerine 10 Ekim’e kadar kayıt olmanız gerekmektedir.

Programda sunulan dersler ve seminerler ücretsiz olup; Türkçe olarak sunulmaktadır.

PrePlus Academy Programı için tıklayınız.

Sosyal Bilimler İçin Matematik Dersine kayıt olmak için tıklayınız.

Fen Bilimleri İçin Matematik Dersine kayıt olmak için tıklayınız.

Kişisel Gelişim Seminerlerine kayıt olmak için tıklayınız.

Programı tamamlayarak katılım sertifikası alabilmek için gerekli yükümlülükler:

• Kodlama dersinden sertifika alabilmek için kodlama derslerine en az % 70 oranında katılım
  • Matematik dersinden sertifika alabilmek için matematik derslerine en az % 70 oranında katılım*
  • Kişisel gelişim seminerlerinden en az 8 tanesine katılmış olmak

*Matematik dersinden alınan katılım sertifikası, bölüm programlarında yer alan ilk zorunlu matematik dersinde verilecek ödevlerden biri yerine de sayılacaktır.

PrePlus Academy ile ilgili sorularınız için iletişim bilgilerimiz:

Bireysel ve Akademik Gelişim Ofisi:

Rektörlük Binası, Giriş Katı, Öğrenci Merkezi

Telefon: 0216 578 0000 (dahili no. 3831-3832-3842)

E-posta: bago@yeditepe.edu.tr