23 Mart İtibariyle Uzaktan Eğitim Başladı

Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz,

COVID-19 salgını nedeniyle ara vermiş olduğumuz öğretime, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan öğretim ile devam edeceğimizi ve buna ait uygulama esaslarını 20 Mart 2020 tarihinde tüm birimlerimize yayımlamıştık.

23 Mart 2020 itibarıyla dersler bu şekilde yapılmaya başlandı ve çok güzel geri bildirimler gelmeye başladı.

Bu uygulamada, gerek internet erişimi olmaması gerekse bilgisayar veya telefon eksikliği gibi teknik olarak sorun yaşayan öğrencilerimiz olması halinde her birim sorumlumuz ve her dersin sorumlu öğretim elemanımızın sorun yaşayan öğrencilerimize yönelik bireysel çözümler de uygulanabilir (ödev, makale veya benzeri uygulamalar).

İçinde yaşadığımız durumda hiçbir öğrencimizin mağdur olmaması için tüm birim sorumlularımız ve öğretim elemanlarımızın her türlü tedbiri almaları önemle rica olunur.

Yeditepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama Esasları için tıklayınız.

Rektörlük