Bilgi Merkezi - ClinicalKey Kullanıcı Deneyimleri Webinarı

Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk

ClinicalKey

Kullanıcı Deneyimleri Webinarı

Toplantıda; ClinicalKey arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Aynur Gülcan - Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi  - Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Doç.Dr. Zeynep Güneş Özünal – Maltepe Üniversitesi – Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz. (Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kısımını da kontrol ediniz)

Toplantı kayıt linki:

12 Ekim Çarşamba

12.30: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpcu6sqDMvH9xACwGY_rkScrVvshg5b8ub

Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim Adresiwww.clinicalkey.com

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi