Bilgi Merkezi - ClinicalKey Student Training

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs nedeniyle yaşanan zor süreçle başetme gücümüzü ve motivasyonumuzu arttırmanın bir yolu olarak, Elsevier Türkiye ekibi, araştırmacıları, aboneliğimiz kapsamında olan Clinical Key Student Foundation ve Clinical Key Student Foundation Dental veri tabanlarının kullanımına ait aşağıda detayları verilen çevrimiçi eğitime davet ediyor.

Eğitim Başlığı: Clinical Key Student Foundation ve Clinical Key Student Foundation Dental

Tarih: 26 Mart 2020 Perşembe

Saat: 13:00

*Kayıt linki için tıklayınız.

Elsevier'den bir ürün uzmanı sorularınızı cevaplayacaktır.

Eğitim İçeriği:

Öğrenciler için: Kayıt yapma /”Akıllı Arama”yı kullanma/notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma/çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası.

Fakülte için: Müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme /Learning Management System(LMS)’inize içerik linklerini yerleştirme/öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma ve daha fazlası.

* Kurumunuzun abonesi olduğu bu değerli kaynak hakkında daha fazla bilgi edinmek için, link aracılığı ile kayıt yaparak oturuma katılabilirsiniz.

** Eğitim dili İngilizcedir.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi