Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı

Erişim Linki için tıklayınız

Erişim Bitiş Tarihi: 29 Haziran 2019

Veri Tabanı Bilgileri:

Biyomedikal ve Yaşam Bilimleri Koleksiyonu, Nobel ve Lasker Ödülü alanlar dahil olmak üzere dünyanın önde gelen uzmanlarının 2.500’dan fazla özel hazırlanmış, animasyonlu derslerini içermektedir. Koleksiyon, uluslararası bir konferansa katılan uzmanların sunumunu izlemek veya bir derse konuk olarak katılan uzman bir hocanın konuşmasını dinlemek isteyen tüm araştırmacılara kolay erişim sağlaması açısından oldukça değerlidir. Koleksiyonlar sürekli olarak genişletilmekte ve güncellenmektedir ve Moodle ve Blackboard gibi çevrimiçi öğrenme ortamlarına kolayca entegre edilebilmektedir.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Not: Deneme Erişimine açılan veri tabanlarına, yalnızca üniversite içerisinden ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinden erişim sağlanmaktadır

*Sorularınız için nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız.