Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı (9 Ekim 2019)

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı

Veri Tabanı Adı: Torrossa Akademik Veritabanı

Erişim linki içintıklayınız

Deneme Erişim Bitiş Süresi: 03 Kasım 2019

İçerik Bilgisi:

İtalya, İspanya, Fransa ve Portekiz gibi Akdeniz ülkelerinden 200'den fazla yayınevi

32.000’den fazla e-kitap, 900’den fazla e-dergi

Farklı dillerde yazılmış kaynaklar: İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca, ...

Sanat, Mimari, Sosyal Bilimler, Temel Bilimler, Dil ve Edebiyat, Tarih, Felsefe alanlarında seçkin kaynaklar.

Batı Dilleri ve Edebiyatı, Tarih, Sanat Tarihi, Felsefe, İlahiyat, Sosyoloji, Antropoloji ve Arkeoloji alanlarında çok zengin içerik sunan bu veri tabanında ayrıca Güney Avrupa ve Osmanlı İmparatorluğu arasındaki ilişkiler üzerine çok sayıda kaynak bulunmaktadır.

Tam metin arama, PDF indirme, sınırsız kullanım.

Not: Deneme Erişimine açılan veri tabanlarına, yalnızca üniversite içerisinden ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinden erişim sağlanmaktadır.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

*Sorularınız için nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.