Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | Bloomsbury Fashion Central

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Gemini firması Bloomsbury Fashion Central (Berg Fashion Library, Bloomsbury Fashion Cases, Fashion Photography Archive, Fairchild Books Library) Tabanına 30 Mayıs 2020 tarihine kadar ücretsiz erişim imkanı sunmaktadır.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı Adı: Bloomsbury Fashion Central (Berg Fashion Library, Bloomsbury Fashion Cases, Fashion Photography Archive, Fairchild Books Library)

Erişim Bitiş Süresi: 30 Mayıs 2020

Erişim Bilgileri:

KAMPÜS DIŞINDAN ERİŞİM DETAYLARI:

*Bloomsbury Fashion Central (Berg Fashion Library, Bloomsbury Fashion Cases, Fashion Photography Archive, Fairchild Books Library) veri tabanları için www.bloomsburyfashioncentral.com erişim adresine girdikten sonra, sayfanın sağ üst köşesinden çıkan “sign in“ ”Institutional” sekmesine aşağıdaki kullanıcı adı ve şifreyi giriniz. Açılan sayfanın sağ üst köşesinde “Yeditepe Üniversitesi” çıkacaktır.

Kullanıcı Adı: YeditepeUni_MAR20

Şifre: DO_20_20!

*kullanıcı adı ve şifre küçük harf, büyük harf duyarlıdır.

*Fashion Video Archive erişim adresi: https://www.bloomsburyfashionvideo.com/

Erişim adresine girdikten sonra, sayfanın sağ üst köşesinden çıkan “sign in” sekmesine aşağıdaki kullanıcı adı ve şifreyi giriniz. Açılan sayfanın sağ üst köşeşinde “Yeditepe Üniversitesi” çıkacaktır.

Kullanıcı Adı: YeditepeUni_MAR20

Şifre: DO_20_20!

*kullanıcı adı ve şifre küçük harf, büyük harf duyarlıdır.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi