Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı (Lexicomp Online Tıp ve İlaç Veritabanı)

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı

Veri Tabanı Adı: Lexicomp Online Tıp ve İlaç veritabanı

Erişim linki içintıklayınız

Deneme Erişim Bitiş Süresi: 20 Kasım 2019

İçerik Bilgisi:

Lexicomp; 1978 yılında kurulmuş olup, bünyesinde 360 Eczacı ve Doktor barındırmakta ve çeşitli ülkelerde ilave 500 bağlantılı doktor ve eczacı çalışanı ile tek ve en kapsamlı İlaç Veri tabanı üreticisi konumundadır. Merkezi Amerika Birleşik Devletlerindedir. Lexicomp üç tıbbi bilgi kaynağını “kapsamlı tek bir online çözümde” sunan tek sağlayıcıdır. Lexi‐Comp ONLINE klinik veri tabanları koleksiyonu ve modüllerine ek olarak, bağımsız ve yüksek derecede kabul görmüş ilaç bilgi veri tabanlarına tek ara yüzden erişim sunan tıbbi bilgi kaynağıdır.

Eczacılar, doktorlar ve hemşireler için başucu kaynağıdır.

Kullanıcı kılavuzu için tıklayınız

Yardımcı kaynaklar için tıklayınız

Sunum için tıklayınız

Ara yüz kullanım videosu için tıklayınız

Not: Deneme Erişimine açılan veri tabanlarına, yalnızca üniversite içerisinden ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinden erişim sağlanmaktadır.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

*Sorularınız için nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.