Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | PDC Felsefe e-Dergileri ve e-Kitapları Platformu

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak deneme erişiminize PDC Felsefe e-dergileri ve e-kitapları platformunu Bilgi Merkezi olarak sizlere sunmak istedik.

Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı: PDC Felsefe e-dergileri ve e-kitapları platformu

Erişim Bitiş Tarihi: 07 Haziran 2020

Erişim Sayfası içinTıklayınız

Veri Tabanı İçerik Bilgisi:

PDC Felsefe e-dergileri ve e-kitapları platformu Philosophy Documentation Center PDC Felsefe veri tabanı COVID-19 nedeniyle kapanan üniversitelerin, okulların öğrenci ve öğretim görevlilerine ve meraklılara yardımcı olmak amacıyla 07 Haziran 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erişim için Gerekli Bilgiler:

Erişim için ise öncelikle kullanıcı bireyler yukarıdaki link üzerinden bir hesap açmalı. Bunun için sayfanın en altında bulunan "View Your Options" ile formu doldurup, hesap açarak devam edilmesi gerekiyor.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi