Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | Proquest Central

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Proquest Central 08 Eylül 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bilgi Merkezi olarak sizlere sunmak istedik.

Deneme Veri Tabanına Erişim için Tıklayınız

İçerik Bilgisi:

Lancet, NEJM, The Wall Street Journal, The Economist ve Tıp, Mühendislik, İşletme, Mimarlık, İlahiyat, Psikoloji, Eğitim ve daha birçok konu başlığında 26.000 Dergiye Erişim sağlayabilirsiniz

ProQuest Central binlerce bilimsel dergiden milyonlarca tam metin makaleye erişimi sağlamasının yanı sıra diğer bütünleşik kaynaklarda yer almayan bilgilere de erişimi sağlamaktadır;

• İşletme, Psikoloji, Fizik, Sağlık ve Eğitim daha birçok alanda 100.000'den fazla tam metin belgesine erişim,

• NBER ve OECD gibi sağlayıcılardan 450.000’nin üzerinde working papers erişimi,

• Milyonlarca güncel endüstri ve Pazar raporu ve ülke profilleri,

• Lancet, Nature, Science, New England Journals of Medicine, and Journal of International Business Studies gibi birçok popüler derginin son sayılarına tam metin erişimi sağlamaktadır.

• Cambridge University Press, Springer, and Emerald gibi dünyaca ünlü yayıncıların yayınlarına erişimi sağlamaktadır.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi