Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | Statista

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Statista veri tabanı 8 Ağustos 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bilgi Merkezi olarak sizlere sunmak istedik.

Erişim Detayları:

Erişim adresi için tıklayınız

Erişim linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kampüs dışı erişim sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre alanına OBS kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz. Sonrasında veri tabanının web sayfasına erişim sağlayabilirsiniz.

İçerik Bilgisi:

Statista, 1,5 milyondan fazla istatistik, tahmin, dosya, rapor ve infografiğe erişim sağlayan dünyanın en büyük istatistik ve piyasa veri platformlarından biridir. İngiltere'deki tavşan hayvanı gıda pazarı değerinden, Norveç'teki günlük nüfusun payına, Çin'deki mobil oyuncuların dökümüne kadar her türlü detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Platform, ekonomik verileri, tüketici analizlerini, kamuoyu anketlerini ve demografik eğilimlerini birleştiriyor.

Tüm veriler 4 farklı Microsoft Office formatında saniyeler içinde indirilebilir. Her öğrenci, öğretim görevlisi ve personel üyesi, verilerin tam yayınını ve kullanım haklarını alır (örneğin bir konferansta sunum yapacaksanız). Otomatik alıntı çıkışı da dahildir.

Eğitici videolar için tıklayınız

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için tıklayınız

Yeditepe Üniversitesi