Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı | Visible Body Fizyoloji & Patoloji

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL…

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 nedeniyle yaşanan zor süreçte bilgi ihtiyacımızı desteklemeye devam etmenin bir yolu olarak Visible Body Fizyoloji & Patoloji veri tabanı23 Ağustos 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bilgi Merkezi olarak sizlere sunmak istedik.

Erişim Detayları:

Erişim adresi için tıklayınız

Erişim linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kampüs dışı erişim sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre alanına OBS kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz. Sonrasında veri tabanının web sayfasına erişim sağlayabilirsiniz.

İçerik Bilgisi:

İnsan Vücudunun Temel Süreçleri ve Hastalıklarını Aydınlatan 3 Boyutlu Anatomi Aracı

3 Boyutlu öğrenme araçları gerçek hayatta hastalarda karşılaşılan durumları sunma konusunda mükemmel araçlardır. Sınıf ortamı, klinik, veya laboratuvarda kullanıma uygun şekilde tasarlanmış Visible Body® Physiology & Pathology , öğrenci, klinisyen, ve araştırmacıların insan vücudunun temel işleyişlerini keşfetmelerine olanak sağlar.

• 6,000'e yakın 3B anatomi modeli, 38 yüksek kaliteli video animasyonu ve illustrasyonlar
  • 50'ye yakın fizyoloji konusu ve 50'den fazla kardiyovasküler, solunum, renal, gostrointestal, kas-iskelet rahatsızlığını içerir
  • İçerik etkileşimli dersler şeklinde düzenlenmiştir
  • Fizyolojik işlemler ve patoloji bilgi seviyesini ölçen 30 adet test
  • 3 Boyutlu disekte edilebilir atan kalp simulasyonu ile kalp atış hızını ayarlayın, kalp atışını dinleyin, ve kalbi her açıdan inceleyin!

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Yeditepe Üniversitesi