Bilgi Merkezi - Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanları (2 Ekim 2019)

Veri Tabanı Adı: Bloomsbury Food Library

Veri Tabanı Bilgileri:

Gıda üzerine yürütülen çalışmaların yayınlandığı bu kaynak, son akademik araştırmaların dâhil olduğu kapsamlı referans çalışmalarını, birçok eğitim kaynağını ve temel kaynakları bir araya getirmektedir. Tarih, sosyoloji, antropoloji, kültürel çalışmalar, beşeri coğrafya, sürdürülebilirlik, tarım, mutfak sanatları, siyaset bilimi, gelişim çalışmaları, gıda bilimi ve beslenme gibi disiplinlerdeki tüm göstergeleri ile birlikte yiyecek üzerine çalışan öğrenciler ve akademisyenler için temel bir kaynaktır.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Veri Tabanı Adı: Bloomsbury Fashion Central (Berg Fashion Library, Bloomsbury Fashion Cases, Fashion Photography Archive, Fairchild Books Library)

Detaylı bilgi için tıklayınız

Veri Tabanı Adı: Bloomsbury Cultural History

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Not: Deneme Erişimine açılan veri tabanlarına, yalnızca üniversite içerisinden ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinden erişim sağlanmaktadır.

*Sorularınız için nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.