Bilgi Merkezi - Lexicomp Online Kullanıcı Eğitimi

Akademik Araştırma Serüvenine Yolculuk

LEXICOMP ONLİNE KULLANICI EĞİTİMİ-Yeditepe Üniversitesi'ne Özel

Aboneliğimiz kapsamında olan Lexicomp veri tabanı online kullanıcı eğitim toplantısına davetlisiniz!!!

Aşağıda iletmiş olduğumuz linke tıklayarak oturum için kayıt oluşturabilir ve sonrasında tarafınıza iletilecek olan e-maildeki linke tıklayarak katılabilirsiniz.

Tarih ve Saat: 20 Haziran Pazartesi 12.30

Katılım Linki: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEkdu6oqjsvHNNqe6ITnd09WetWnK3C1LcY

Kimler Katılabilir: Farmokoloji, Eczacılık, Onkoloji ve Yeni Doğan bölümü akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz

Veri Tabanı İçeriği:

LexicompLexicomp; Wolters Kluwer tarafından sunulan, farklı içerik setlerinden ilaç bilgileri içeren kapsamlı ve güvenilir ilaç bilgi kaynağıdır.

Lexicomp içeriği, alanında uzman eczacı ve klinisyenlerden oluşan editör kadro tarafından oluşturulmaktadır ve günlük güncellemeler sürekli olarak incelenerek içerik güncellenmektedir.

Lexicomp; klinisyenlerin hasta bakımı sırasında ihtiyaç duydukları ilaç bilgilerinin yanısıra, detaylı ve kapsamlı ilaç bilgilerini de içermektedir.

Eczacılar, klinisyenler, akademisyenler ve hemşireler tarafından ilaç kararlarını desteklemek için kullanılan Lexicomp, kanıta dayalı bilgiye hızlı ve kolay erişim sağlamaktadır.

Lexicomp’u Türkçe ara yüzle kullanabilir ve Türkçe kelimeler ile arama yapabilirsiniz.

Lexicomp içerisinden erişebileceğiniz; doğal ürünler, hastalıklar, ilaçlar, sağlıklı yaşam ve taburcu etme talimatları gibi farklı konulardaki hasta eğitim materyallerinin birçoğunda Türkçe dil seçeneği mevcuttur. Bu dokümanları Türkçe olarak yazdırabilir, hastalar ile paylaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.