Bilgi Merkezi - Online Eğitim | Web of Science Core Collection: Keşif Burada Başlıyor! (Mayıs 2020)

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Covid-19 salgını nedeniyle akademik çalışmalarını uzaktan sürdüren kullanıcılarımızın veri tabanlarının kullanımlarına ilişkin ihtiyaç devam etmektedir. Bu bağlamda aboneliğimiz olan Web of Science Core Collection veri tabanının içeriği ve platform kullanımına dair bilgi paylaşabilmek adına aşağıda belirtilen tarihte online eğitim düzenlenecektir. Bilgi Merkezi olarak sizinle paylaşmak istedik.

Web of Science Core Collection: Keşif burada başlıyor!!!

12 Mayıs Salı günü saat 14:00’da çevrimiçi gerçekleştirilecek ve eğitim dili Türkçe olacak “Web of Science Core Collection: Keşif burada başlıyor!” eğitimine sizleri davet etmek isteriz.

Kayıt ve Katılım için tıklayınız.

Kayıt ve katılım için ilgili linke tıklayınız ve sayfanın en altında bulunan register butonundan kayıt oluşturunuz.

Eğitim İçeriği:

• Web of Science özelliklerini kişiselleştirme, tarama ve filtreleme seçenekleri
  • En iyi yazarları, dergileri, kurumları, yayınları bulmak için tarama sonuçlarının analizi
  • Atıf analizi ve raporları, yazarların ve kurumların H-Indeksi ve Impact Factor- etki faktörüne giriş

Kimler için:

• Akademisyenler, Araştırmacılar
  • Kütüphaneler
  • Lisansüstü ve Doktora Öğrencileri

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi