Bilgi Merkezi - Online Seminer | Inspec & InspecAnalytics

Tarih: 29 Eylül 2020, Salı

Saat: 10:00

Kayıt Linki için Tıklayınız

Üniversiteniz, araştırmayı daha iyi desteklemek için yayımlanmış mühendislik çıktılarını anlamak mı istiyor? Kurumunuzdaki mühendislik araştırmacıları literatür taraması yapıyor mu?

Institution of Engineering and Technology'deki (IET) uzmanlar tarafından oluşturulan Inspec®, mühendislik ve fizik alanlarında önde gelen bir bibliyografik veri tabanıdır. Inspec Analytics'in araştırma sonuçlarını iyileştirmek için nasıl fırsatlar sağlayabileceğini keşfedin.

Bu webinar, Inspec ve Inspec Analytics'in bazı temel avantajlarını ele alacak ve aşağıdakiler dahil bazı önemli sorulara yanıtlar sağlayacaktır:

Kurumumdaki araştırma çıktısı zaman içinde nasıl değişti?

Kurumum belirli konu alanları için küresel olarak hangi konumdadır?

Çalışmamı yayımlamak için en ilgili dergiler ve konferanslar hangileridir?

Uzmanlık alanımla ilgili olan kavramlar nelerdir?

Alanımda gelişen konular nelerdir?

Bilmem gereken en yeni disiplinlerarası alanlar nelerdir?

Belirli konularda kimlerle iş birliği yapılabilir?

29 Eylül 2020'de Institution of Engineering and Technology (IET) ve EBSCO tarafından sunulacak bu webinarda sizleri de aramızda görmeyi umuyoruz.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi