Bilgi Merkezi - Ücretsiz Deneme Erişimi | JoVE Science Education

Değerli Bilgi Paydaşlarımızın Dikkatine!!!

Corona salgını sebebiyle eğitimlere zorunlu olarak verilen ara sırasında Techknowledge ekibi, kurumumuza ve kullanıcılarımıza destek olabilmek adına, tamamı öğrenci eğitimine destek vermek amacıyla oluşturulan video anlatımlı Tıp kaynağı olan tüm JoVE Science Education içeriklerine 15 Haziran 2020 tarihine kadar ücretsiz erişim imkanı sunmaktalar. Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Bu süreçte yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki URL adresi üzerinde yer alan forma e-posta adresinizi kullanarak ücretsiz erişim isteği yapmak olacaktır.

Daha Fazla Bilgi Edinin ve Ücretsiz Deneme İsteyin

JoVE içeriğine zaten abone oldunuz veya ücretsiz erişime sahip misiniz? Kurumunuzun erişebildiği tüm JoVE içeriğine kampüs dışından tamamen erişilebilirsiniz.

Fakülte Uzaktan Erişim Kullanım Kılavuzunu İndirin

Uzaktan erişimi nasıl kuracağınız konusunda size yardımcı olması için yakında bir web seminer yapılacaktır.

Uzaktan Erişim Kurulum Oturumu Planlama

COVID-19 salgınıyla baş edebilmek için çok çalışan bilim insanlarının ve araştırmacıların kritik çabalarını desteklemek için JoVE, koronavirüs odaklı araştırma videolarını serbestçe kullanılabilir hale getirdi.

Coronavirüs Ücretsiz Erişim Kaynak Merkezi

Yeditepe Üniversitesi