Bilgi Merkezi - Webinar | Visible Body Fizyoloji & Patoloji 3B Uygulaması

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK - 19

(Visible Body Fizyoloji & Patoloji 3B Uygulaması)

Webinar - Visible Body Fizyoloji & Patoloji 3B Uygulaması

Kayıt için: https://tools.ovid.com/webinars/remote-learning-tk/ankara/

Eğitim Tarihi: 12 Ağustos 2020

Eğitim Saati: 14:00-14:30

Bu webinarda Visible Body – Fizyoloji & Patoloji aracına web üzerinden, ve mobil araçlar ile erişim; aracın kullanımı, 3 boyutlu modellerin incelenmesi, diseksiyon, testlere erişim, ders materyali hazırlama konularına değinilecektir.

Webinar toplam 30 dk olarak planlanmıştır.

Visible Body – Fizyoloji & Patoloji hakkında

• 3 Boyutlu öğrenme araçları gerçek hayatta hastalarda karşılaşılan durumları sunma konusunda mükemmel araçlardır.
  • Sınıf ortamı, klinik, veya laboratuvarda kullanıma uygun şekilde tasarlanmış Visible Body® Physiology & Pathology, öğrenci, klinisyen ve araştırmacıların insan vücudunun temel işleyişlerini keşfetmelerine olanak sağlar.
  • 6,000’e yakın 3B anatomi modeli, 38 yüksek kaliteli video animasyonu ve illustrasyonlar
  • 50’ye yakın fizyoloji konusu ve 50’den fazla kardiyovasküler, solunum, renal, gostrointestal, kas-iskelet rahatsızlığını içerir
  • İçerik etkileşimli dersler şeklinde düzenlenmiştir
  • Fizyolojik işlemler ve patoloji bilgi seviyesini ölçen 30 adet test
  • 3 Boyutlu disekte edilebilir atan kalp simulasyonu ile kalp atış hızını ayarlayın, kalp atışını dinleyin, ve kalbi her açıdan inceleyin!

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi