Bilgi Merkezi - Yeni Abonelik - Elsevier Complete Anatomy

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL

YENİ ERİŞİME AÇILAN VERİ TABANI

ELSEVIER COMPLETE ANATOMY

Complete Anatomy veri tabanını kullanabilmek için sizlere vereceğimiz kodu kullanarak kurumsal e-postanızla sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Akademisyen ve öğrenciler için giriş kodları farklıdır. Kod almak isteyen kullanıcılarımız nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail ileterek kodu temin edebilir.

İçerik Bilgisi:

Erişim aktivasyonu için takip edilmesi gereken adımlar aşağıda yer almaktadır.

Erişim:

1. Bilgisayarınıza, tabletinize ya da telefonunuza ücretsiz Complete Anatomy uygulamasını indiriniz.

iPhone için tıklayınız.

iPad için tıklayınız.

MAC bilgisayar için tıklayınız.

Windows bilgisayar için tıklayınız.

Android cihazlar için tıklayınız.

2. Uygulamayı açarak, Get Started’e tıklayıp “ sign up for free” seçeneğiyle öğrenciyseniz kurumsal öğrenci mail adresinizi (……@std.yeditepe.edu.tr) akademisyenseniz (….@yeditepe.edu.tr) kullanarak bir hesap oluşturun ve kaydınızı tamamlayın.

3. Hesabınızı oluşturduktan sonra mail adresinize gelen onaylama emailinden hesabınızı doğrulayınız.

4. Complete Anatomy uygulamasını açarak, Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına giriniz. Erişim kodunuzu Redeem Code bölümüne girip Redeem butonuna basınız.

Erişim Kodunuz: nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr

5. Erişiminiz aktive olmuştur, mail adresinizi ve şifrenizi girerek farklı cihazlardan da Complete Anatomy’ye erişebilirsiniz.

Özet Bilgiler:

Complete Anatomy, dünyada 500’den fazla üniversitede 3,5 milyona yakın kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.

Kullanım ile igili tüm videolar için buraya tıklayınız.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atınız.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi