Bilgi Merkezi - Yeni Abonelik | Muscle and Motion (Strength Training and Posture)

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL!!!

Bilgi Merkezi, görsel-işitsel kaynak içeren Muscle and Motion (Strength Training and Posture)abonelik kapsamında elektronik kaynak koleksiyonuna dahil etmiştir.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Veri Tabanı Adı: Muscle and Motion (Strength Training and Posture)

Kampüs Dışından Erişim Detayları:

Strength Training platformuna erişim için tıklayınız

Posture platformuna erişim için tıklayınız

Kullanıcı Adı: kutuphane@yeditepe.edu.tr

Şifre: yed123

Veri Tabanı İçerik Bilgisi:

Muscle & Motion;  dünya çapında 180’den fazla ülkede 300 üniversite spor, sağlık ve fitness alanlarında profesyoneller, öğrenciler ve meraklılar için 4000 saatten fazla detaylı 3D içeren bir video kütüphanesi ile hizmet vermektedir.

Muscle and Motion veri tabanı, sporcuların vücudun nasıl hareket ettiğini anlamalarına yardımcı olur, böylece daha etkili antrenman yapabilir ve yaralanmalardan kaçınabilir.

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi