Bilgi Merkezi - Yeni Veri Tabanına Abonelik | PHYSİOPLUS

BİLGİ SİZLERLE PAYLAŞILDIKÇA GÜZEL!!!

Bilgi Merkezi, görsel-işitsel kaynak içeren PHYSİOPLUS veri tabanına 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında da aboneliğe devam edecektir.

Bilgi Merkezi olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Veri Tabanı Adı: PHYSİOPLUS
Erişim Detayları:

PHYSİOPLUS, tüm dünyada fizyoterapistlere yaşam boyu kariyerlerini desteklemek için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlayan bir platform inşa ediyoruz. 2015 yılında başlatılan Physioplus, küresel fizyoterapi mesleğini güçlendirmek görevindedir. Dünyadaki binlerce fizyoterapist, Physioplus'u kendi kariyerlerini yükseltmek için kullanıyor.

Physioplus veri tabanına COADSYS (Moodle) üzerinden erişim sağlanabilmektedir. Öğrencilerin bu platforma erişebilmesi için öncelikle ilgili dersin öğretim üyelerinin PHYSİOPLUS – COADSYS (Moodle) entegrasyonunu gerçekleştirmesi gerekmektedir. edir. Öğrencilerin bu platforma erişebilmesi için öncelikle ilgili dersin öğretim üyelerinin PHYSİOPLUS – COADSYSEXAM (Moodle) entegrasyonunu gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi isterseniz betul.kurt@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi
Bilgi Merkezi