Bloomberg HT - Eğitim Merkezi’nin Konukları Doç. Dr. Soner Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge Güvenç Tuna

Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında üniversite-sanayi işbirliklerini, AR-GE çalışmalarını ve girişimcilik projelerini anlatıyor.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Soner Doğan ve aynı fakültenin Biyofizik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Bilge Güvenç Tuna, 13 Haziran 2020 Cumartesi günü, saat 11.00’de, Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Doç. Dr. Doğan programda, yeme alışkanlıklarının sağlıklı yaşlanma ve kanser gibi hastalıklara etkisi konusunda yaptıkları araştırmalar ile ilgili bilgi verirken Dr. Öğr. Üyesi Bilge Güvenç Tuna da, UNESCO - L'Oréal "Bilim Kadınları için" ödülüne değer görülen, damar sertliğine karşı akıllı ilaç projesini anlatıyor.