Bloomberg HT - Eğitim Merkezi’nin Konukları Prof. Dr. Duygun Erol Barkana ve Öğr. Gör. Ergin Yetkin

Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında üniversite-sanayi işbirliklerini, AR-GE çalışmalarını ve girişimcilik projelerini anlatıyor.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Duygun Erol Barkana ve Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Ergin Yetkin, 6 Haziran 2020 Cumartesi günü, saat 11.00’de, Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Prof. Dr. Barkana programda, Yeditepe Üniversitesi Robotik Araştırma Laboratuvarı’nda yaptıkları robot çalışmaları ile ilgili bilgiler verirken Öğr. Gör. Ergin Yetkin, bu laboratuvarda üretilen robot kol “RehabRoby”nin dış tasarımının geliştirilmesi sürecini anlatıyor.