Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi A.B.D. Öğretim Görevlisi İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

T.C.
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NDAN

12/02/2019 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Bölümünde ilan edilen 1 adet Öğretim Görevlisi kadrosuna yapılan başvurular değerlendirilmiş olup, ön değerlendirme sonuçlarına göre aşağıda ismi yazılı kişi 06/03/2019 tarihinde saat 10:00’da, Diş Hekimliği FakültesiBinası Dekanlık Toplantı II salonunda yapılacak olan sınava girmeye hak kazanmıştır.

Adayın Adı- Soyadı:
Elif TÜRKEŞ BAŞARAN

Asil Aday

ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDA KALAN KADROLARA YAPILACAK ATAMALARDA KULLANILACAK OLAN ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI
SIRA
ADI-SOYADIALES PUANIALES PUANI 40%KPDS/ÜDS-YÖKDİLKPDS/ÜDS PUANI 60%LİSANS NOTU, 100'LÜKTOPLAM PUAN
1Elif Türkeş Başaran702887,552,581,8080,5

Yedek Aday bulunmamaktadır.