Duyuru

Mühendislik Fakültesi'ni Yakından Tanıyalım Think Talks Tanıtım Günleri'nin Youtube, Facebook ve Twitter'dan canlı yayınlanacak bölümünde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Arif Ergin bizlerle olacak. Mühendislik Fakültesi hakkında konuşacağımız yayınımızı kaçırmayın!
Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sermin Örnektekin, 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü, saat 15.20’de, Habertürk televizyonunda yayınlanan Yolun Başındayken programında, Dr. Görkem İldaş'ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Sermin Örnektekin, Türkiye’de bir ilk olan Almanca eğitim veren Yeditepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nu anlatıyor.
Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Üzeltürk, 9 Ağustos 2020 Pazar günü, saat 14.20’de, Habertürk televizyonunda yayınlanan Yolun Başındayken programında, Dr. Görkem İldaş'ın konuğu oluyor. Prof. Dr. Sultan Üzeltürk, hukuk eğitimi almak isteyen üniversite adayları için çok önemli önerilerde bulunuyor.
Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meriç Köksal Akkoç, 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü, saat 14.00’de, Habertürk televizyonunda yayınlanan Yolun Başındayken programında, Dr. Görkem İldaş'ın sorularını yanıtlıyor. Prof. Dr. Meriç Köksal Akkoç, geleceğin eczacılarının Yeditepe Üniversitesi’nde nasıl bir eğitimden geçtiğini anlatıyor.
Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Bölümlerini Yakından Tanıyalım Think Talks Tanıtım Günleri'nin Youtube, Facebook, Twitter ve Instagram’dan canlı yayınlanacak bölümünde Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece Ceylan Baba ve İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Eren Vuran bizlerle olacak. Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Bölümlerini yakından tanımak istersen yayınımızı kaçırma!
Güzel Sanatlar Fakültesi’ni Tanıyalım Think Talks Tanıtım Günleri'nin Youtube, Facebook, Twitter ve Instagram’dan canlı yayınlanacak bölümünde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Plastik Sanatlar ve Resim Bölüm Başkanı Prof. Gülveli Kaya'yı ağırlıyoruz. Güzel Sanatlar Fakültesi eğitiminde farklılıklarımızı merak ediyorsan yayınımızı kaçırma!
Google Meet üzerinden etkinliğe katılmak için tıklayınız.
Akademik İlan (Ağustos 2020)

Perşembe, 06 Ağustos 2020

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 25 ve 23. maddelerine ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri hükümlerine göre tam zamanlı statüde Öğretim Üyeleri alınacaktır. FAKÜLTE BÖLÜMÜ KADRO ÜNVANI ADET Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Doçent 1 Mühendislik...
7Tepe Yeni Fikir 2020

Çarşamba, 05 Ağustos 2020

Fikrinizi ileriye taşıyabileceğiniz 7Tepe Yeni Fikir 2020 başvuruları açıldı! YUTTO, online girişimcilik eğitimleri ve mentorluklarla destekleyeceği Yeditepeli teknoloji girişimcilerini arıyor! Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan 7Tepe Yeni Fikir 2020 Girişim Hızlandırma Programı başvuruları alınmaya başlandı. 30 Ağustos'a kadar yenilikçi iş fikrinizle başvurun, fikrinizi birlikte ticarileştirelim! Program hakkında detaylı bilgi ve başvuru için: 7tepeyenifikir.yeditepe.edu.tr
Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerden COVİD-19 tedbirleri kapsamında üniversitemizde yapılan Yabancı Dil Yeterlik Sınavına giremeyen adaylar, 7 Ağustos 2020 tarihinde saat: 09:30’da yapılacak Yabancı Dil Yeterlik Sınavına girebileceklerdir.

Sayfalar