Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği

Uluslararası Değişim ve İş Birliği Ofisi, saygın uluslararası araştırma kurumları ve üniversiteler ile iş birlikleri geliştirerek farklı kültürleri akademik ve sosyal paydada bir araya getirmek amacıyla, Üniversitemiz öğrencileri ve çalışanlarının uluslararası bir deneyim yaşaması için bir köprü olma görevini üstlenmektedir.

400’ün üzerinde Erasmus anlaşması çerçevesinde öğrenci, öğretim elemanı ve personel için yapılan hareketlilik organizasyonlarının etkin ve verimli şekilde yürütülmesinden sorumlu olan birimin web sitesinde her yıl yayınlanan başvuru çağrısında başvuru koşulları, değerlendirme kriterleri ve hibeler her yıl belirtilir. Her yıl ayrıca düzenlenen tanıtım seminerlerinde süreçler ayrıntılı olarak açıklanır.

Erasmus Anlaşmaları bölüm bazında listelere yine ofisin web sitesinden ulaşılabilmektedir.