21.Yüzyılda Uluslararası Göç- III

Opening Speeches

Yeditepe University / GSF Conference Hall

Yeditepe Üniversitesi Küresel Eğitim ve Kültür Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KEKAM) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “21.Yüzyılda Uluslararası Göç” Konferansı, 10-11 Ekim 2018 tarihlerinde, üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu, Üzeyir Garih Salonu, Mavi ve Yeşil salonlarında gerçekleştirilecek.

Göçün birçok yönüyle ele alınacağı bu konferans, göç alanında farklı disiplinlerde çalışan alanında uzman yerli ve yabancı akademisyenler ile kamu ve sivil toplum örgütlerinde çalışan yetkilileri bir araya getirecek.

17 oturumun yer aldığı konferansta 8 ülkeden toplam 16 yabancı akademisyen ile Türkiye’nin 27 seçkin üniversitesinden ve kamu kuruluşlarından toplam 88 kişi konuşmacı olarak yer alacak.

Göç konusunda Türkiye’de düzenlenen en önemli uluslararası konferanslardan biri olan ve alanının en önemli isimlerini bir araya getiren konferans ile ilgili detaylı bilgiye kekam.yeditepe.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Konferans Programı