3. Uluslararası Rhoton Topluluğu Toplantısı

Uluslararası Rhoton Derneği Toplantısı

Dünyanın en önemli beyin cerrahları Yeditepe Üniversitesi ve Türk Nöroşirürji Derneği işbirliği ile İstanbul’da bir araya geliyor. Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü başkanı Prof. Dr. Uğur Türe’nin başkanlığında düzenlenecek olan etkinlik üç bölümden oluşacak ve üç bilimsel toplantı ard arda düzenlenecek.

22-24 Ağustos 2023 tarihlerinde Uluslararası Rhoton Derneği Toplantısı, 25 Ağustos 2023 tarihinde Microneurosurery’nin Geleceği Toplantısı ve 26 Ağustos 2023 tarihinde ise Microneurosurgery’de Yarı-oturur Pozisyon (Semi-Sitting Position) Toplantısı dünyanın farklı ülkelerinden 500’e yakın bilim insanının katılımıyla gerçekleşecek. Detaylı bilgiler için www.irs2023-istanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.