5.Dünya Otomotiv Konferansı

Wyndham Levent, İstanbul

Türkiye ve dünyadaki otomotiv sektörünün lider firmalarının buluşacağı, trendlerin ve gelişmelerin konuşulacağı 5. Dünya Otomotiv Konferansı’nda Yeditepe Üniversitesi olarak gerçekleştireceğimiz workshop ve standımızla yerimizi alıyoruz.

Konferansta Yeditepe Üniversitesi’nin 43 öğrenci kulübünden biri olan Otomotiv Kulübü tarafından üretilen ve önümüzdeki yıl TÜBİTAK Efficiency Challenge’da 80’e yakın okulla yarışacak olan “E7 CONCEPT” isimli elektrikli aracımızın bulunduğu standımızın yanı sıra, Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayşem Gülin Başar, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Ergin Yetkin ve Yüksek Mühendis Bünyamin Eşiyok’un konuşmacı olarak yer aldığı, üniversite-sanayi iş birliği modellerini inceleyen workshoplarla da yenilenen otomotiv sektörü hakkında stratejik gelişmeleri tartışıyoruz.

2018.dunyaotomotivkonferansi.com

Sosyal Medyada da Bizi Takip Edin