COMM fest

Yeditepe Üniversitesi Festival Alanı

COMMFest’18 İletişim Festivali” etkinliği, “The Brand Age” medya sponsorluğunda Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu sene ilk kez düzenlenecek. Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülşah AYDIN koordinatörlüğünde, fakülte öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlik, 26-27 Nisan’da Yeditepe Üniversitesi Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek.

İki gün sürecek bir açık hava etkinliği olan festival, iletişim sektöründe önde gelen isimleri ve markaları öğrencilerle buluşturacak. COMMFest’18’e konuşmacı olarak katılacak isimlerle söyleşiler açık havada kurulacak sahnede gerçekleştirecek.

Öğrencilerin festival kapsamında kurulacak olan stantlar ile gün boyu interaktif etkinliklere katılımları sağlanacak.

Mustafa Kemal TOPÇU
Tel: 0(534) 205 5349
E-mail : mustafakemal481375@gmail.com
Adres: Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi İnönü Mah, Kayışdağı Cd. 326A, 34755 Ataşehir/Maltepe/İstanbul