Gıda İşletme Sertifika Program Lansmanı

Anadoluhisarı Gümüş Yalı Restaurant

Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı "Gıda İşletme" Sertifika Programı 5 Nisan'da başlıyor!

Yeditepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile oluşturulan Gıda İşletme Sertifika Programının amacı, Türkiye Gıda Sektörünün sürdürülebilirlik, sağlık ve ekonomik hedefleri doğrultusunda mühendislik ve bilimsel birikimlerini yönetsel beceriler ile destekleyerek; gıda sisteminin her aşamasında çözüm odaklı ve yenilikçi bir yaklaşımla değerlendirebilecek, sektörün dinamik yapısına yön verecek karar vericiler yetiştirmektir. Aynı zamanda, Yeditepe Üniversitesi’nin uzman akademik kadrosunun şekillendirdiği bu program, sektörde yönetim kadrolarına daha hızlı erişebilmek için gerekli işletme nosyonu oluşturmayı ve katılımcılara network sağlamayı hedefliyor.

Stratejik yönetim ve liderlik, muhasebe & finans, pazarlama, insan kaynakları yönetimi ve girişimcilik alanlarını kapsayan sertifika program lansmanı, 26 Mart Salı günü saat 19.00'da Anadoluhisarı Gümüş Yalı Restaurant'ta gerçekleşecek.

Online başvurunuzu bit.ly/yeditepegidalansman linkinden yapabilirsiniz.

Program hakkında detaylı bilgi için http://sem.yeditepe.edu.tr/kurumsal-egitim/gida-isletme-sertifika-programi linkinden ulaşabilsiniz.