Kurumsal Sosyal Sorumluluk Semineri

FEAS Z- 17

Kamu Yönetimi Bölümü Seminerleri’nde PA 108 Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında 13 Mart 2017 Pazartesi günü, saat 16:00’da IDEMA (International Development Community) Kurumsal Sosyal Sorumluluk Direktörü Cihan Kaplan’ı konuk edeceğiz.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Durum Analizi nedir ve hangi süreçler ile kurumsal firmaların sosyal sorumluluk uygulamalarının ortaya çıktığını Cihan Kaplan öğrencilerimize tecrübeleri üzerinden aktaracak ve bizlere bir firmanın KSS kodları ve bu kapsamda hayır severlik, gönüllülük, bağış, proje desteği gibi yürüttüğü faaliyetler arasındaki ilişki sarmallarının kavram haritasını oluşturacak.

KSS Stratejisi ve KSS Proje Geliştirme ve Yönetimi hakkında daha fazlasını öğrenmek için siz değerli fakülte üyelerimiz ve öğrencilerimizi önümüzdeki hafta Pazartesi günü İİBF Z-17 no’lu sınıfta gerçekleşecek olan seminerimize davet ediyoruz.