Mimarlık Fakültesi - Public Housing Redevelopment: Employing Mixed-Use Architecture To Stimulate The Capacity Of Identification Towards Its Inhabitants

Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenecek olan video konferans etkinliği kapsamında Mimar ve Şehir Plancısı Dr. Mohammad Ali Behbahani "Public Housing Redevelopment: Employing Mixed-Use Architecture To Stimulate The Capacity Of Identification Towards Its Inhabitants" başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir. 30.06.2020 tarihinde saat 11:00'de başlayacak olan etkinlik ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Google Meet üzerinden etkinliğe katılmak için tıklayınız